Team

foto: Frank

Ik ben Frank Bosman en sinds 1989 fysiotherapeut. Na mijn studie Fysiotherapie in Enschede ben ik in Duitsland gaan werken in particuliere praktijken en heb ondertussen de opleiding Manuele Therapie in Nederland gevolgd aan de SOMT in Amersfoort. Vanaf 1999 ben ik hier komen werken in Hengelo (mijn geboorteplaats) met als specialisatie Manuele Therapie. Eerst als medewerker en vanaf 2013 als mede-eigenaar. Sinds 2009 ben ik Master Manuele Therapie. Daarnaast heb ik verscheidene cursussen en opleidingen gevolgd: de belangrijkste zijn Fysiotherapie bij Schouderaandoeningen, Arbeidsfysiotherapie, Medische Trainingstherapie en Dry Needling.

Ik ben Marleen Oude Essink Nijhuis en ik ben sinds 2005 werkzaam als fysiotherapeut. Na de opleiding fysiotherapie in Enschede ben ik na een aantal waarnemingen met veel plezier werkzaam in deze praktijk. Eerst als medewerker van Fleer Fysiotherapie en sinds 2013 als mede-eigenaar van Fysiotherapie Zuid Hengelo. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd, waaronder Handtherapie, Dry Needling, Sportfysiotherapie (IAS) en Manuele Therapie Marsman.
De complexiteit van hand en pols zorgen ervoor dat een kleine blessure of aandoening al veel beperking kan geven in dagelijkse activiteiten, werk en sport. Handtherapie  kan ondersteuning bieden bij hand- en polsklachten in de breedste zin. Bijvoorbeeld bij pijnklachten, tintelingen, doofheid en/of een verminderde handfunctie na een (sport)blessure, een operatie, een botbreuk of slijtage.

Mijn naam is Maarten Vergeer en ik ben sinds 2006 werkzaam als fysiotherapeut. De reguliere opleiding fysiotherapie heb ik aan de Saxion Hogeschool in Enschede gevolgd. In eerste instantie ben ik in loondienst begonnen binnen de praktijk Fleer Fysiotherapie en sinds 2013 ben ik mede-eigenaar van Fysiotherapie Zuid Hengelo. In de periode dat ik werk als fysiotherapeut heb ik de opleiding Haptonomie, Master Sportfysiotherapie, Dry Needling en Manuele Therapie Marsman gedaan.
Persoonlijk houd ik erg van basketbal, tennis, voetbal en reizen.
De reden waarom ik in de zorg werk is dat ik graag mensen help om zich(zelf) beter te leren voelen. Voor mij is het belangrijk om ook de mens achter de klacht te leren kennen, om zo samen met elkaar inzicht te krijgen in wat iemand écht nodig heeft. Daarnaast begeleid ik middels de haptonomie ook mensen met psychosomatische klachten zoals een burn-out klachten, angst gevoelens, hyperventilatie, hoofdpijn en andere stressklachten.

Mijn naam is Robbin Kloppenburg en ik ben sinds 2019 werkzaam als fysiotherapeut.
Na mijn opleiding ben ik als algemeen fysiotherapeut werkzaam geweest in zowel Nederland als Duitsland. ​Binnen deze praktijk ben ik begonnen als waarnemer en vervolgens als vaste kracht, sindsdien ben ik elke dag van de week beschikbaar voor afspraken.
Het belangrijkste vind ik dat iedereen goed in zijn of haar vel zit, daarom staat de persoon op nummer één. ​Daarbij staat het bewegen van het lichaam centraal, in de toekomst zou ik graag een studie tot Manueel therapeut afronden. Verder vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd een stuk te gaan mountainbiken bij ons hier in Twente.​

 

Mijn naam is Kirsten Overbeek en ik ben sinds 2022 werkzaam als algemeen fysiotherapeut. De opleiding fysiotherapie heb ik gevolgd aan Hogeschool Saxion in Enschede. In de toekomst zal ik mij nog graag willen specialiseren binnen het beroep.
In mijn vrije tijd kook ik graag, houd ik van reizen en vind ik het leuk om verschillende sporten te beoefenen zoals padel en fitness.

Judith Wolbers