Team

foto: Frank Ik ben Frank Bosman, 52 jaar en sinds 1989 fysiotherapeut. Na mijn studie Fysiotherapie in Enschede ben ik in Duitsland gaan werken in particuliere praktijken en heb ondertussen de opleiding Manuele Therapie in Nederland gevolgd aan de SOMT in Amersfoort. Vanaf 1999 ben ik hier komen werken in Hengelo (mijn geboorteplaats) met als specialisatie Manuele Therapie. Eerst als medewerker en vanaf 2013 als mede-eigenaar. Sinds 2009 ben ik Master Manuele Therapie. Daarnaast heb ik verscheidene cursussen en opleidingen gevolgd: de belangrijkste zijn Fysiotherapie bij Schouderaandoeningen, Arbeidsfysiotherapie, Medische Trainingstherapie en Dry Needling.
Ik ben Marleen Oude Essink Nijhuis, 38 jaar en sinds 2005 werkzaam als fysiotherapeut. Na de opleiding fysiotherapie in Enschede ben ik na een aantal waarnemingen sinds 2005 met veel plezier werkzaam in deze praktijk. Eerst als medewerker van Fleer Fysiotherapie en sinds 2013 als mede-eigenaar van Fysiotherapie Zuid Hengelo. Na de opleiding heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder Manuele Therapie Marsman, Sportfysiotherapie (IAS), Dry Needling en Handtherapie.  
foto: Maarten Mijn naam is Maarten Vergeer, 35 jaar en ik ben sinds 2006 werkzaam als fysiotherapeut. De reguliere opleiding fysiotherapie heb ik aan de Saxion Hogeschool in Enschede gevolgd. In eerste instantie ben ik in loondienst begonnen binnen de praktijk Fleer Fysiotherapie. Sinds 2013 ben ik mede-eigenaar van Fysiotherapie Zuid Hengelo. Gedurende de tijd dat ik werkzaam ben als fysiotherapeut heb ik onder andere Manuele Therapie Marsman, Mindfulness, Dry Needling, Master Sportfysiotherapie, cranio-sacraal therapie en Haptonomie gedaan.
foto: Maureen Ik ben Maureen Oonk, 37 jaar. In 2007 studeerde ik af als fysiotherapeut aan de Saxion Hogeschool te Enschede. Na de studie ben ik gaan werken in een particuliere praktijk om vervolgens in 2008 bij deze praktijk aan de slag te gaan. Ik heb verschillende cursussen gevolgd o.a. op psychologisch gebied en voor het begeleiden van beweeggroepen bij chronische aandoeningen (COPD, Diabetes type 2, coronaire hartaandoeningen&hartfalen en claudicatio). In de avonduren geef ik met veel plezier de medische trainingen.
foto: Stéphanie Mijn naam is Stéphanie Menkveld, 30 jaar. Inmiddels werk ik 3 jaar in deze gezellige praktijk! Ik heb verschillende cursussen gedaan zoals manuele therapie Marsman en medical taping. Momenteel ben ik bezig met de masteropleiding voor psychosomatische fysiotherapie. Een psychosomatisch fysiotherapeut kan ondersteuning bieden wanneer er sprake is van lichamelijke klachten waarbij psychische en sociale factoren een rol spelen. Behandeldoelen kunnen bestaan uit het veranderen van factoren die de klacht in stand houden, het (leren) toepassen van ontspanningsvaardigheden, verbeteren van ademhaling of adempatroon, het leren aanvoelen en respecteren van lichamelijke en psychische grenzen.
Mijn naam is Suzanne Konst, 30 jaar en sinds februari 2019 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in deze gezellige praktijk. Na mijn studie fysiotherapie heb ik verschillende cursussen gevolgd, waaronder medical taping en fysiotherapie bij claudicatio klachten. Als gespecialiseerd ClaudicatioNet fysiotherapeute verheug ik mij op onze samenwerking.