Vergoedingen 2023

Geachte cliënt van Fysiotherapie Zuid Hengelo,

De behandeling door de fysiotherapeut wordt meestal vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij sluiten daarvoor elk jaar contracten af met de zorgverzekeraars. Wij beoordelen deze contracten op de eisen die ze stellen aan onze administratie en de vergoedingen voor de behandelingen.


Het resultaat is dat we met bijna alle zorgverzekeraars een contract hebben in 2023, echter niet met Zorg en Zekerheid, Just en Eucare.

Wat betekent dit voor de vergoeding van Fysiotherapie bij Fysiotherapie Zuid Hengelo in 2023:

  • Aanvullend verzekerde fysiotherapie wordt volledig vergoed, zonder eigen risico. Bij de intake declareren we de intake en een behandeling.

  • Bent u in 2023 bij Zorg en Zekerheid of Eucare verzekerd, dan kunt u gewoon door ons behandeld worden, maar krijgt u een rekening van ons die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Deze zal (een deel van) de kosten vergoeden.

  • Als u geen aanvullende verzekering heeft, kunt u gewoon door ons behandeld worden. U krijgt dan een rekening van ons.


Controleer nu of u een passende dekking heeft voor Fysiotherapeutische zorg in 2023. Kijk ook goed of wijzigingen in uw verzekering in 2023 op u van toepassing zijn.
U vindt een overzicht van de vergoedingen in de aanvullende pakketten van alle zorgverzekeraars op https://www.zorgwijzer.nl/zorgpremie/fysiotherapie
.

Aan te raden verzekeraars DSW
(InTwente, Stad Holland)
ONVZ
(Jaaah, PNO Zorg, VvAA)
ASR
(Ditzo)
GEEN contract* Zorg en Zekerheid (AZVZ) Eucare (Caresq, Aevitae) Just

*Met alle andere zorgverzekeraars hebben we wel een contract.

Wij heten u graag welkom in onze vernieuwde praktijk! Indien nodig komen wij bij u aan huis. Wij wensen u Goede Feestdagen en een Goede Gezondheid toe in 2023!


Team Fysiotherapie Zuid Hengelo

Voor  vragen over uw zorgverzekering:  tel: 074-2436016 op maandag-woensdag-vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur
. Of mail naar: info@fysiotherapiezuidhengelo.nl